Du ligger i hvile, i ro,  i stilhed, støttet af puder. Tiden, åndedrættet og kroppen arbejder med dig, dybere ind, for at skabe mere plads, rum og bevægelighed  i kroppen og i sindet

Restorative fredage i Bønsvig

Se datoer under hold/workshop


"I often refer to restorative yoga poses as "active relaxation".

By supporting the body with props,

we alternately stimulate and relax the body to move toward balance.

Judith Lassiter (restorative yogalærer)


Restorativ yoga er en genopbyggende form for yoga. Her bliver kroppen lagt til rette med hjælp fra puder, pøller og klodser. Kroppen får lov til at synke helt ind i en stilling, hvor total afslapning er muligt. De forskellige restorative stillinger, fører rygsøjlen ind i forskellige retninger. Bagudbøjninger, foroverbøjninger, omvendte og små rotationer af rygsøjlen, for hermed at træne, styrke og genopbygge ryggen


Det er til dig, der trænger til en pause fra den måske hektiske hverdag, eller bare har brug for at kunne læne dig tilbage for en stund, give slip og lukke helt ned. Give din krop og dit sind lov til at få et par fritimer. Det kræver ingen erfaring med yoga, da jeg guider og hjælper dig en i hver en stilling, så du mærker, at du ligger helt optimalt og helst helt perfekt!

Restorativ yoga løsner op for spændinger i kroppen og skaber hermed plads til at den mentale del kan slappe af. Sindet bringes til ro, og i de forskellige stillinger, er der påvist effekt på forskellige virkninger; styrker fordøjelsen, sænker angst og uro, sænker blodtryk, stabiliserer hormonbetinget tilstande som overgangsalder, menstruationssmerter, graviditet.

Ved at ligge over tid i de forskellige stillinger afspændes muskler og uden den store kraftanstrengelse, faktisk ved det, at du, giver helt slip og laver ingenting. De forskellige puder og klodser, inviterer hermed kroppen til at kunne slappe helt af og give efter. Du vil ligge i få stillinger, men fra 5 min. helt op til 20-30 min. afhængig af den enkelte stilling.

Tilmelding til mig på [email protected]

Undervisningssted; Bønvigvej 15, Præstø


Alt udstyr er til stede og rengjort inden brug.

Du kan medbringe din egen øjenpude og tæppe hvis du gerne vil det.

Der Betales ved tilmelding ved overførsel  eller på mobilpay.

Pladsen er din og bindende ved betaling.

Enetimer i Restorativ Yoga

Har du brug for en pause fra hverdagens travlhed, er ramt stress, en sygdom, eller har brug for at samle energi, så kan jeg anbefale restorativ yoga.


Jeg kan også tilbyde 2 timers Restorativ yoga, hvor jeg kommer ud til dig/jer i eget hjem. Jeg har alt udstyret med og via en forberedende samtale, tilrettelægger jeg et program, som er tilpasset dig og dine særlige behov.

Det kan være en enkelt gang, eller der kan tilrettelægges et forløb af flere gange, afhængig af behov og ønsker.


2 timers tilrettelagt Restorativ yoga i eget hjem for 1 person, 1250 kr.

Et særligt tilrettelagt restorativ yoga program, som du får udleveret efter til eget brug; 250 kr.


Er i et par eller bare to, der kunne tænke jer 2 timers restorativ yoga, så kan jeg tilpasse program og prisen udfra jeres behov og ønsker.

Kontakt mig her på 61761600 eller mail til [email protected]