Lidt om mig

Min uddannelser:

Jeg er uddannet pædagog og har en bred pædagogisk viden med mange års erfaring bag mig, både indenfor daginstitutions- /fritidsområdet og særligt indenfor special området.
De sidste 17 år, har jeg arbejdet med unge/voksne fysisk og psykisk udviklinghæmmet, de sidste 16 år på Marjatta I Tappernøje. Jeg har her undervist i udeliv, pileflet, foto, billedkunst og madlavning.

Uddannelse Dansk Yoga

Yogalærer fra Dansk yoga
Jeg har taget min yogauddannelse fra Dansk yoga i Valby tilbage i 2014. Dansk Yoga uddannelse har eksisteret i mange år og er en af de grundige og længste yogauddannelser i Danmark på 830 undervisnings- /praksis timer.

En uddannelse, der både indeholder grundlæggende viden om den klassiske Hatha yoga, indvielse i andre yogaretninger, undervisning i anatomi og fysiologi, yogafilosofi, meditation,
afspændingsøvelser .

Restorativ uddannelse

Jeg har en kortere efteruddannelse i Restorativ Yoga, undervist af Sussie Jensen. Sussie har undervist i Restorativ yoga i mange år og

Jeg har deltaget i mange små andre videreuddannelses forløb.

  • Yin yoga
  • Qigong
  • Tibetansk healing medicin
  • Meditation

Svastha yoga terapi.

Jeg har fulgt 4 moduler à 40 t. pr. modul på den internationale uddannelse i Svastha Yoga Therapy, bygget på Krishnamacharyas yogalære og indisk Ayurveda. Undervist af Dr. Günther Niessen og Ganesh Mohan.
En terapeutiske yogauddannelse, hvor vi lære at arbejde og tilrettelægge yogaforløb/praksis ud fra et
holistisk billede af eleven/klienten, så den enkelte får hjælp til selvhjælp.

Ex. Yogalærer fra Dansk Yoga 2014

Christina Høien