Helt herude forenden af altings begyndelse..

Yoga i Bønsvig

I Bønsvig underviser jeg i løbet af året forskellige hold og workshop i min egen lille sal. Her er der ro, rum og plads til fordybelse. Alt i stille og smukke omgivelser. Jeg har det gode og bløde yogaudstyr, så her kommer du bare og lægger dig på måtten og jeg guider dig gennem din praksis. De forskellige aktiviteter vil blive sat op her på min hjemmeside, så du kan følge med og tilmelde dig, hvis du gerne vil deltage. Herunder kan du læse lidt om de forskellige tilbud i Bønsvig.

Tilmelding til en eller flere af mine hold/workshops skal ske på chrhoien@gmail.com

Restorativ Yoga

I løbet af året underviser jeg i 2 timers restorativ Yoga. Restorativ yoga er en genopbyggende form for yoga. Her bliver kroppen lagt til hvile med hjælp fra puder, pøller og klodser.
Kroppen får lov til at synke helt ind i en stilling, hvor total afslapning er muligt. Det er til dig, der trænger til en pause fra den måske hektiske hverdag, eller bare har brug for at kunne læne dig tilbage for en stund, give slip og lukke helt ned. Give din krop og dit sind lov til at få et par fritimer.
Det kræver ingen erfaring med yoga, da jeg guider og hjælper dig en i hver en stilling, så du mærker, at du ligger helt optimalt og helst helt perfekt!

Yoga Nidra – den lange drømmeløse søvn

Yoga Nidra er en lang afspænding, som først og fremmest afspænder sindet, men du vil også opleve en dyb afspænding fysisk i kroppen. “Nidra” betyder søvn, psykisk søvn, dyb afspænding med indre opmærksomhed.
Ved hjælp af min stemme guider jeg din opmærksomhed ned i nogle dybere lag af din bevidsthed. Du vil måske opleve at være vågen under hele afspændingen, men alligevel have en følelse af, at have sovet let. Derfor kaldes Yoga Nidra også for “Den bevidste drømmeløse søvn.

Havekursus med Yoga

I september begynder jeg den første af en række havekurser i Bønsvig. Havekurserne vil indeholde forskellige emner og vi vil slutte af med yoga i salen eller i yogateltet.

På kurserne får du muligheden for at lære, hvordan du med enkle teknikker, kan opbygge din egen gravefri køkkenhave, stor som lille. Hvordan og hvornår det er tid til at så og forspire. Hvordan du designer, planlægger og opbygger din have i praksis. På kurserne vil du tage havehandskerne på og være med til etablere forskellige former for bede. Du vil forhåbentlig gå herfra med med kløende fingre, der ikke kan vente med at komme i gang med at dyrke dine egne grøntsager, blomster m.m. Den gravefri have, vil give dig mange nye glæder og oplevelser til stor gavn for naturen og ikke mindst til gavn for din egen ryg.

Datoerne for kurserne vil blive sat op her på hjemmesiden. Det første kursus bliver d. 14. september her i 2024. De øvrige kurser vil fra næste forår løbende sættes op. Du kan holde øje med datoerne her på hjemmesiden.

Det første kursus vil være et grundkursus, hvor vi beskæftiger os med haven, drømmene om haven, først fra tanke til ide. Så omsætter vi ideerne/drømmene til papiret og ser hvor meget kan så videreføres til praksis. Her kan du tage alle havedrømme med. Jeg fortæller introducere dig til den graveri have, (også på engelske måske mere kendt under navnet “No dig”.)

Vi skal herefter på tur rundt i min have, hvor jeg deler ud af mine erfaringer. Så spiser vi frokost sammen fra jord til bord og vi afslutter dagen med en blid yogapraksis i yoga salen, på terrassen eller yogateltet. Afhængig af havevejret.

Der er plads til 8 deltagere.

Program for del I

Lørdag d. 14. September fra kl.9.30-16.00 ; “Den gravefri have” med Yoga

  • Kl. 10.00- 11.30 Velkomst og introduktion til gravefri have m. te/kaffe. Planlæg og drømme for din have eller dit kommende bed/ideer.
  • Kl. 11.30 – 12.00 rundvisning i haven – se etablering af bed fra teori til praksis.
  • Kl. 12.00-13.00 Frokost og have snak.
  • Kl. 13.00-14.30 yoga praksis
  • Kl. 14.00- 15.00 afrunding af dagen med te og snack.
  • med forbehold for små ændringer i tiderne, dog ikke start/slut tid.

Sommer arrangementer

Til sommer sættes yogateltet op i haven og her underviser jeg små sommer hold under teltdugen omfavnet af naturen. I de to år, hvor teltet har stået i haven, har det været en fantastisk oplevelse at lave yoga og undervise min deltagere. Et smukt telt, der kan holde til næsten alt slags vejr. I min yogasal, vil der også i sommerferie perioden tilbydes 1 ugentlig morgen yoga hold. Datoer i sommeren vil du kunne finde her, når sommerferien nærmer sig.

Datoer for aktiviteter i 2024

Sommer yoga i telt

Torsdag d. 25. juli, 5 pladser Torsdag d. 1 august, 3 pladser Torsdag d. 8. august, 3 pladser

Tilmeld: chrhoien@gmail.com

kl. 1700. -18.30

110 kr. d. 25/7, 1/8, 120 kr d.8/8-2024

Morgen yoga i salen

Torsdag d. 16. juli, 8 pladser Torsdag d. 23. juli, 8 pladser Torsdag d. 30 juli, 9 pladser Torsdag d. 6. august, 10 pladser

Tilmeld: chrhoien@gmail.com

kl. 17.00-18.30

110 kr. pr. gang

Restorativ Yoga, efterår

Fredag d. 30 August, 5 pladser

Fredag d. 27. September, 5 pladser

Fredag d. 25. Oktober, 5 pladser

Tilmeld: chrhoien@gmail.com

kl. 17.00-19.00

425 kr.

Have med yoga, del I “Den gravefri have”

Lørdag d. 14. September 2024

Yoga, kursus og en let Frokost. Te og kaffe. Max 8 deltagere.

pladser

Tilmeld: chrhoien@gmail.com

Kl.9.30 – 16.00

800 kr.

Have med yoga, del II

Kommer til foråret 2025

Dato kommer senere på året.

Yoga Nidra med Tratak

Torsdag d. 7. November

Torsdag d. 14. November

Torsdag d. 21. November

Lille yoga program, lysmeditation “Tratak” og Yoga Nidra, den drømmeløse søvn.

Tilmeld: chrhoien@gmail.com

Prisen 400 kr. for 3 x Yoga. Enkelt gang: 150 kr.

Kl.17.00 – 18.30

400kr.