Helt herude forenden af altings begyndelse..

Yoga i Bønsvig

I Bønsvig underviser jeg i løbet af året forskellige hold og workshop i min egen lille sal. Her er der ro, rum og plads til fordybelse. Alt i stille og smukke omgivelser. Jeg har det gode og bløde yogaudstyr, så her kommer du bare og lægger dig på måtten og jeg guider dig gennem din praksis. De forskellige aktiviteter vil blive sat op her på min hjemmeside, så du kan følge med og tilmelde dig, hvis du gerne vil deltage. Herunder kan du læse lidt om de forskellige tilbud i Bønsvig.

Tilmelding til en eller flere af mine hold/workshops skal ske på chrhoien@gmail.com

Restorativ Yoga

I løbet af året underviser jeg i 2 timers restorativ Yoga. Restorativ yoga er en genopbyggende form for yoga. Her bliver kroppen lagt til hvile med hjælp fra puder, pøller og klodser.
Kroppen får lov til at synke helt ind i en stilling, hvor total afslapning er muligt. Det er til dig, der trænger til en pause fra den måske hektiske hverdag, eller bare har brug for at kunne læne dig tilbage for en stund, give slip og lukke helt ned. Give din krop og dit sind lov til at få et par fritimer.
Det kræver ingen erfaring med yoga, da jeg guider og hjælper dig en i hver en stilling, så du mærker, at du ligger helt optimalt og helst helt perfekt!

Yoga Nidra – den lange drømmeløse søvn

Yoga Nidra er en lang afspænding, som først og fremmest afspænder sindet, men du vil også opleve en dyb afspænding fysisk i kroppen. “Nidra” betyder søvn, psykisk søvn, dyb afspænding med indre opmærksomhed.
Ved hjælp af min stemme guider jeg din opmærksomhed ned i nogle dybere lag af din bevidsthed. Du vil måske opleve at være vågen under hele afspændingen, men alligevel have en følelse af, at have sovet let. Derfor kaldes Yoga Nidra også for “Den bevidste drømmeløse søvn.

Havekursus med Yoga

Som noget helt nyt og på opfordring fra flere, tilbyder jeg nu et grundlæggende have kursus i to dele med yoga selvfølgelig. Her får du muligheden for at lære, hvordan du med enkle teknikker, kan opbygge din egen gravefri køkkenhave, stor som lille. Du vil gå herfra med et lille grundkursus og forhåbentlig med kløende fingre, der ikke kan vente med at komme i gang med at dyrke dine egne grøntsager, blomster m.m. Den gravefri have, vil give dig mange nye glæder og oplevelser til stor gavn for naturen og ikke mindst til gavn for din egen ryg.

I September kommer det første af to havekurser, hvor du sammen med andre på kurset skal etablere et gravefri bed og gøre det dyrkningsklar til grøntsager og i del 2 kommer til foråret 2025. Kurserne kan tages enkeltvis eller som to sammenhængende dage. Der er plads til 8 deltagere. Dato for del 2 vil komme senere på året.

Program for del I

Lørdag d. 14. September fra kl.9.30-16.00 ; “Den gravefri have” med Yoga

  • Kl. 9.30- 10.30 Velkomst og introduktion til gravefri have m. te/kaffe.
  • Kl. 10:30 – 12.00 rundvisning og havepraksis – etablering af bed.
  • Kl. 12.00-12.45 Frokost og have snak.
  • Kl. 13.00-14.30 Havepraksis
  • Kl. 15.00-16.00 Yoga
  • med forbehold for små ændringer i tiderne, dog ikke start/slut tid.

Sommer arrangementer

Til sommer sættes yogateltet op i haven og her underviser jeg små sommer hold under teltdugen omfavnet af naturen. I de to år, hvor teltet har stået i haven, har det været en fantastisk oplevelse at lave yoga og undervise min deltagere. Et smukt telt, der kan holde til næsten alt slags vejr. I min yogasal, vil der også i sommerferie perioden tilbydes 1 ugentlig morgen yoga hold. Datoer i sommeren vil du kunne finde her, når sommerferien nærmer sig.

Datoer for aktiviteter i 2024

Restorativ Yoga, forår

Fredag d. 23. Februar, optaget

Fredag d. 26. April, 2 pladser

Fredag d. 31. Maj, 2 pladser

Tilmeld: chrhoien@gmail.com

kl. 17.00-19.00

425 kr.

Restorativ Yoga, efterår

Fredag d. 30 August, 5 pladser

Fredag d. 27. September, 5 pladser

Fredag d. 25. Oktober, 5 pladser

Tilmeld: chrhoien@gmail.com

kl. 17.00-19.00

425 kr.

Have med yoga, del I “Den gravefri have”

Lørdag d. 14. September 2024

Yoga, kursus og en let Frokost. Te og kaffe. Max 8 deltagere.

pladser

Tilmeld: chrhoien@gmail.com

Kl.9.30 – 16.00

1000 kr.

Have med yoga, del II

Kommer til foråret 2025

Dato kommer senere på året.

Yoga Nidra med Tratak

Torsdag d. 7. November

Torsdag d. 14. November

Torsdag d. 21. November

Lille yoga program, lysmeditation “Tratak” og Yoga Nidra, den drømmeløse søvn.

Tilmeld: chrhoien@gmail.com

Prisen 400 kr. for 3 x Yoga. Enkelt gang: 150 kr.

Kl.17.00 – 18.30

400kr.

.